Online formulieren
bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Freek snaar- en raakmakend in bedrijfscoaching

Met mijn raad en daad raak ik elke snaar die vraagt om een ander geluid. Wat je ook zoekt, ik denk praktisch en oplossend met je mee. Of het nu gaat om advies, reclame, marketing, personeel of het kleurtje aan de wand, ik kan jou helpen. Mij zie je niet met stapels dikke rapporten en met stappen- en richtingsplannen. Ik hou van creatief en snelle oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Als je mij inschakelt als bedrijfscoach, zul je op alle fronten winnen. Het brengt je zakelijk én ook persoonlijk succes. Hoe ik dat doe? Elk coachingsgesprek pak ik anders aan, omdat jij uniek bent. De meeste coaches hebben een vast programma. Daarom pak ik het anders aan. Met een uniek en op maat gemaakt traject.

Bedrijfscoaching een must

Bedrijfscoaching is een absolute must, omdat het als gezonde smeerolie werkt in alle raderen van een bedrijf. Dit zorgt voor een frisse en nieuwe kijk van buiten naar binnen. Het kan stroeve zaken vergemakkelijken en zorgt voor nieuwe inzichten en oplossingen die niet vooraf bedacht zijn. In het dagelijkse leven van een bedrijf is het belangrijk het grote plaatje te zien, maar je moet ook opletten dat de zaag niet bot wordt en dat er zaken vergeten worden. Een bedrijfscoach helpt de ondernemers scherp te blijven en altijd het beste uit hun bedrijf te halen. Daardoor zal de krachtige wind van positiviteit, creativiteit en ondernemerschap blijven opborrelen. Mijn manier van coachen is op een positieve en oplossingsgerichte manier met een luisterend oor en vooral naar wat er niet gezegd wordt.

Bedrijfscoaching mens vitaal

Gezonde mensen zijn de sleutel tot een gezond bedrijf! Als je de vibe en de prestaties van je bedrijf wilt opkrikken, dan is dit de sleutel. Een werkomgeving die bruist van gezondheid, positieve energie en plezier, is een levendige en effectieve organisatie. Als je een zaadje plant en het uitgroeit tot een sterke, bloeiende boom – dat is het soort gezonde onderneming dat je bouwt voor nu en de toekomst. Laten we deze zaadjes planten en samen een bos van succes laten groeien!

Het planten van die zaadjes, dat doe je met mensen. Hun vermogen is onzichtbaar voor iedereen, maar het is zo waardevol voor elke organisatie. Het is net alsof je je bedrijf een boost geeft, rechtstreeks in het hart van wat het echt waardevol maakt: de mensen. Het is alsof je een superfood smoothie rechtstreeks in de aderen van je bedrijf injecteert, waardoor het bruist van energie en vitaliteit. Laten we die smoothie maken en je bedrijf de boost geven die het nodig heeft!

Freek dé bedrijfscoach

Ik sta voor creativiteit en volharding, en ben altijd optimistisch in het bedenken van out-of-the-box oplossingen. Ik doe dat met mijn eigen flair, humor en soms met een scherpe tong. Het enige wat voor mij telt, is het bereiken van de doelen die jij hebt gesteld. Ik ken alle ecobubbels en maatschappelijke dwarsliggers. Mijn grootste geluk is dat ik ze heb overleefd en nog steeds een succesvolle en vooral gelukkige ondernemer ben.

Mijn dreamteam en ik

Mijn aanwezigheid is nooit alleen, maar altijd in gezelschap van een dreamteam van zelfstandige ondernemers. Wij zijn een team van trainees, communicatievirtuozen, digitale goochelaars die dromen in bits en bytes, financiële puzzelkampioenen en creatieve puntprecisie drukkers die de wereld in alle kleuren en maten zien.

Ze zijn meesters in het luisteren en begrijpen, stellen messcherpe vragen die je aan het denken zetten, ze voelen als geen ander aan wat ondernemers echt nodig hebben. Ze zijn er voor je als je hen nodig hebt om betaalbare, maar bovenal effectieve communicatieproducten te maken. De kracht van onze communicatieprofessionals en de ervaring die zij hebben opgedaan, zullen zichzelf terugverdienen in meer omzet en een hoger rendement voor je bedrijf.

We hebben alles wat je nodig hebt voor een simpel visitekaartje, een digitale presentatie die blijft hangen, een complexe huisstijl die je kunt neerzetten of een mediastorm ontketenen met een campagne. We staan klaar om voor je te knallen!

Verkennend gesprek

Voordat we met de bedrijfscoaching starten, leer ik je graag kennen tijdens een verkennend gesprek. Waar jij tegen aanloopt, daar ga ik als levenscoach mee aan de slag. Wanneer je je comfortabel genoeg voelt om met me verder te werken, is dit het begin van je coaching proces.

Voel je vrij om naar binnen te stappen, er is geen ‘drempel’. Ik nodig je van harte uit in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten. We kunnen ook een afspraak maken op je bedrijfslocatie. De eerste afspraak kan binnen twee weken, overdag of ’s avonds. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online. Zie ik je snel?!

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Bedrijfscommunicatie

Bedrijfscoaching is een geheim wapen voor een gezond bedrijf! Het versterkt de kern, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het bedrijf klaar is voor elke uitdaging. Klik op deze link om de positieve kracht en creativiteit van bedrijfscoaching te ontdekken. 

Werkplezier

Klik hier voor de sleutel van werkplezier! Deze magische mix van passie en plezier zorgt ervoor dat we gezond en gemotiveerd blijven op de werkvloer. Het is de vonk die ons elke dag doet opstaan en zegt: ‘Laten we er vandaag iets geweldigs van maken!’

Werkverslaving

Werkverslaving, het is een sluipmoordenaar, echt waar! Het is overal, in elke branche, en het is ernstiger dan je denkt. Het is net een wolf in schaapskleren die je leven overneemt, stap voor stap. Klik hier voor bewustwording en herkenning, maar ook hoe dit aan te pakken!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.