Online formulieren
contact

Contact

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Zit jouw leven in een sleur, en ben je klaar om het roer om te gooien? Voel je een sprankje potentieel in je, smachtend om te ontvlammen? Of heb je gewoon een flinke zet nodig om je levensdromen te realiseren? Als je knikt, gefeliciteerd! Je hebt zojuist de eerste stap naar transformatie gezet.

Ik ben Freek, jouw persoonlijke levenscoach en mede-avonturier. Samen pakken we die draak van twijfels en uitdagingen aan, ontdekken we nieuwe landschappen van mogelijkheden en tekenen we de schatkaart naar jouw droomleven.

Het is tijd om de sprong te wagen, te glijden op die regenboog van verandering, en het leven te leiden dat jij écht wilt. Ik kijk uit naar ons avontuur samen!

Wil je deze spannende reis beginnen? Super! Neem contact met me op door het formulier hieronder in te vullen.

 

Contact levenscoach Freek

Heb je vragen over het leven, problemen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak voor een verkennend gesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Mag ik je een advies geven? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe sneller je klachten aanpakt, hoe groter de kans op een snelle en succesvolle behandeling. Mijn coaching is voor tieners en volwassenen.

Levenscoach Freek
Freek Offeringa
Hooglandswyk 31
9202 AA Drachten
Telefoon: 06-10222289
E-mail: info@levenscoachfreek.nl

Bereikbaarheid en openingstijden

Als je een afspraak wilt maken, een afspraak wilt wijzigen of een algemene vraag hebt, bel of mail me dan. Ik ben bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Als het overdag niet lukt, kun je me ook avonds bereiken. Stuur me dan liever een WhatsApp bericht. In dringende gevallen kun je mij altijd bellen. 

Je kunt bij me terecht op afspraak, van maandag tot en met vrijdag. Je hoeft geen verwijzing te hebben.  Ik heb korte wachttijden van twee tot drie weken, met uitzondering van vakanties. 

Aanvraag verkennend gesprek

Binnen twee weken heb je al een eerste afspraak na aanmelding. Dat kan zowel overdag als ’s avonds. Face-to-face, maar ook net zo makkelijk en veilig online. Een verkennend gesprek is gratis en je bent nergens aan verplicht. Je krijgt binnen 24 uur een reactie op deze aanvraag.

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.