Online formulieren

Disclaimer

Levenscoach Freek – Wegen naar Persoonlijke Groei!

 1. Algemeen
  Levenscoach Freek, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76301915, biedt op deze website informatie over zijn coaching diensten aan.

 2. Aansprakelijkheid
  Levenscoach Freek betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid in de samenstelling en het onderhoud van de informatie die op deze website wordt verstrekt, maar kan niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Levenscoach Freek is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van, het vertrouwen op of handelingen die worden verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie. Er kunnen op de website van Levenscoach Freek links naar websites van derden staan. Deze links zijn alleen bedoeld voor je gemak. Levenscoach Freek heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites, noch voor de inhoud van de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

 3. Intellectueel eigendom
  Levenscoach Freek en/of zijn licentiegevers zijn verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving van deze website, met inbegrip van auteursrechten, merkrechten en databankrechten. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Levenscoach Freek de op deze website aangeboden informatie te verveelvoudigen, te wijzigen, openbaar te maken, te verspreiden of op enige andere manier commercieel te exploiteren.

 4. Privacy
  Als je deze website bezoekt, verzamelen en verwerken we misschien persoonlijke informatie over je. Dat doen we altijd in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en ons Privacybeleid, die je kunt vinden op www.levenscoachfreek.nl

 5. Toepasselijk recht
  Deze disclaimer is uitsluitend van toepassing op Nederlands recht. Alle eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze website, worden voorgelegd aan de bevoegde rechter binnen het arrondissement waar Levenscoach Freek is gevestigd.


Door deze website te bezoeken en/of de informatie te gebruiken die op of via deze website wordt aangeboden, ga je akkoord met deze disclaimer.

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.