Online formulieren
Doorverwijzers

Doorverwijzers

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Doorverwijzers derden

Deze informatie is uitsluitend voor huisartsen en andere professionals in de zorg en niet voor cliënten. Je bent een belangrijke schakel in de zorg die Levenscoach Freek zijn cliënten biedt. Het is mijn wens je zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het verwijzen van cliënten naar mijn praktijk. Het is mijn wens dat de informatie op deze website een constructieve en vruchtbare samenwerking tussen ons tot stand brengt.

 

Werkwijze levenscoach Freek

Als je voor mij als levenscoach kiest, kies je voor een onafhankelijke praktijk in levenscoaching, mindfulness en gesprekstherapie. Bij mij is de zorg flexibel en wordt die afgestemd op de specifieke behoeften van de cliënt. De aanpak wordt aangepast aan de specifieke omstandigheden. In vergelijking met andere praktijken zijn de wachttijden korter en je hebt, maar met een persoon te maken tijdens het hele coachtraject. De werkwijze is eclectisch. Dit houdt in dat ik uiteenlopende methoden en technieken uit verschillende psychologische stromingen gebruik om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de levensvraag en de vraag van de cliënt. Ik verwacht van de cliënt dat hij of zij zich actief en verantwoordelijk zal opstellen.

 

Samenwerking met doorverwijzers

Levenscoach Freek hecht veel waarde aan een goede samenwerking met jou als verwijzer. De cliënt krijgt, mits hij of zij daar toestemming voor geeft, direct na de intake een korte terugkoppeling van de intake en het behandelplan. Er wordt een schriftelijke notificatie gestuurd wanneer er een evaluatie heeft plaatsgevonden of de behandeling is beëindigd. Als je vragen hebt of iets wilt delen, kun je contact met me opnemen.

 

Vergoedingen zorgverzekeraar

Levenscoach Freek maakt gebruik van therapievormen gericht op training en coaching welke niet in aanmerking komen voor vergoedingen van de zorgverzekeraars. Een professionele psychologische kennis, een brede ervaring en een goede individuele persoonlijke zorg, veiligheid en begeleiding is gewaarborgd.

 

Aanmelding, intake en aanvang coaching

Het streven is binnen veertien werkdagen na de aanmelding van de cliënt een kennismakingsgesprek te laten plaatsvinden. Dit wordt gevolgd door een intakegesprek, dat bestaat uit een analysegesprek en het bespreken van een ingevulde persoonlijke vragenlijst. In de volgende rapportage en het daaropvolgende voorstel voor coaching staan de aanknopingspunten voor coaching en begeleiding vermeld. Omdat de trajecten kort zijn, is niet iedereen die bij mij komt geschikt voor mijn praktijk. Wanneer het relevant is, zullen er aanbevelingen voor doorverwijzing worden gedaan. Levenscoach Freek helpt met kortdurende coachingsgesprekken (5-12 gesprekken) en evidence based coachingsmethoden en technieken aan jongeren/ 16+, volwassenen en ouderen met lichte tot matig psychische klachten, levensvragen en stoornissen. De praktijk is beperkt open voor spoedeisende of crisisfuncties.

Mochten er nog vragen zijn dan ben ik te bereiken op telefoonnummer 06-10222289) of per e-mail.

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.