Online formulieren
Eerste Hulp Coaching

Eerste Hulp Coaching

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Eerste Hulp Coaching helder en open

‘Express Coaching Eerste Hulp’ is jouw snelle en verfrissende route naar persoonlijke groei, waarbij lang wachten verleden tijd is. Binnen slechts twee werkdagen kun je al een sessie met mij inplannen, beschikbaar in zowel de ochtend als de avond. Het is geheel aan jou of je de voorkeur geeft aan een persoonlijke ontmoeting of het comfort van een online gesprek. De ‘Eerste Hulp Coaching’ staat voor jou klaar, wanneer jij het nodig hebt!

Dus, zit je in de knoop en heb je iemand nodig die je kan helpen? Deze unieke manier van coaching zal je helpen inzicht te krijgen in wat er op dit moment in je leven speelt. Is er iets wat je dwarszit? Heb je het gevoel dat je hoofd tegen de muur bonkt? Wil je het uitschreeuwen, maar hoe doe je dat en tegen wie? Voel je je niet gesteund door de goede adviezen van anderen? Soms is het alleen een onafhankelijke persoon die je echt kan helpen. Dat kan best eng zijn, maar geloof me, je levensvragen zullen niet beantwoord worden als je veilig in je comfortzone blijft zitten. Wil je die levensknoop ontwarren? Stop met zoeken naar vage antwoorden en maak een afspraak. Dat kan al binnen twee werkdagen. Dan sta ik voor je klaar om je te helpen de juiste antwoorden te vinden. Als ervaren levenscoach weet ik welke obstakels het leven je kunnen opleveren. Ik help je graag de weg te vinden die je wilt. Kies voor jezelf en geloof dat je dit aankan. Het leven is te mooi om te laten liggen, dus wees er snel bij!

Het Eerste Hulp Coaching gesprek is dé manier om levensvragen te bespreken. Zonder vooroordelen luister ik naar je, zodat je elk verhaal kwijt kunt. Het delen van je verhaal zal je opluchten. Je zult ervaren hoe prettig het is om een klankbord te hebben. Iemand die het leven kent, met zijn eigen hoogte- en dieptepunten.  Maar ook iemand die er voor je is als je hem of haar hard nodig hebt.

Toelichting Eerste Hulp Coaching

Deze sessie is ontworpen om een snelle en effectieve respijt te bieden, een manier van coaching die zowel direct als efficiënt is. En raad eens? Als je voelt dat je meer tijd nodig hebt, sta ik volledig open voor het plannen van aanvullende sessies. De keuze ligt volledig bij jou. Het ultieme doel van deze ‘Coaching Eerste Hulp’ sessie is om je een helder inzicht te geven in de huidige dynamiek van je leven. Om dit doel te bereiken, zou ik je willen uitnodigen om een digitaal introductieformulier in te vullen. Noteer waar je over wilt praten, je aspiraties, de uitdagingen waar je voor staat, en wat je tot nu toe hebt geprobeerd om deze aan te pakken. Dit helpt me om onze sessie efficiënt voor te bereiden en alle nodige voorbereidingen te treffen.

‘Eerste Hulp bij Coaching is er voor iedereen die zich gevangen voelt, of dat nu op het werk, op school of in zijn of haar privéleven is. Het is alsof je een reddingsboei krijgt toegeworpen wanneer je het gevoel hebt dat je aan het verdrinken bent. Zullen we dan samen die reddingsboei grijpen en je weer op het droge krijgen?

Kosten Eerste Hulp Coaching


De prijs van deze unieke coaching is bewust laag gehouden. Ik geloof in coaching zonder hoge drempels die mensen tegenhouden. Dus ik heb ervoor gezorgd dat mijn tarief voor iedereen betaalbaar is. Ik wil dat iedereen de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft, ongeacht het budget. Dus wees gerust over de kosten, ik heb ervoor gezorgd dat ze geen obstakel vormen op je pad naar een beter leven. Voor een coaching sessie van 90 minuten betaal je contant slechts € 60,00. Op rekening betaal je €67,50.

Verkennend gesprek

Laten we eerst kennismaken voordat we beginnen met de coachingsgesprekken. Dit doe ik door een kosteloos en vrijblijvend verkennend gesprek. Op die manier kan ik inspelen op jouw levensvragen en kijken wat ik voor je kan betekenen. Als je het prettig vindt om samen met mij aan de slag te gaan, dan is dit de start van je coachtraject. Plus de oplossing van je levensvragen. Hoera! 

Voel je vrij om binnen te stappen in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten, er is geen ‘drempel’. Neem dus gerust die stap. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online. Zie ik je snel?!

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.