Online formulieren
Leefblog

Leefblog

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Levenskronkels

Levenskronkels

Hallo daar! Ik ben Freek, niet alleen je alledaagse mens, maar ook een avonturier van het moois dat leven heet. Samen met mensen als jij maak ik al 35 jaar een wandeling door het leven en proberen we de kronkels recht te buigen naar een zonnig uitzicht vol levenslust. Om zo te genieten van het leven als een avontuur! Het is de kunst om van elke kronkel een feestslinger te maken.

Lees verder»
Freek de Levenscoach

Freek de levenscoach

Ontdek Freek, de ervaren levenscoach uit Drachten met 35 jaar ervaring. Of je nu streeft naar persoonlijke groei of hulp nodig hebt bij levensuitdagingen, Freek begeleidt je met diepgang en humor naar een verrijkt leven vol groei en avontuur. Bezoek zijn gezellige praktijk voor authentieke gesprekken en vier samen de ‘Hoera!’ momenten. Begin nu aan je inspirerende nieuwe hoofdstuk met Freek de Levenscoach.

Lees verder»
Einde liefdesrelatie

Einde liefdesrelatie

Een liefdesrelatie die eindigt, voelt als een mokerslag in je gezicht. Die emotionele achtbaan, die zo rauw en intens is, maakt je helemaal van je stuk. Er is licht aan het eind van de tunnel, echt waar. Je gaat stap voor stap door dit proces, worstelend met die golven van verdriet. Zelfs na de donkerste nacht komt er een nieuwe dag. Lukt het niet?! Ik sta voor je klaar!

Lees verder»
Meditatie en levenscoaching

Meditatie

Ken jij de kracht van meditatie!?Het is fantastisch hoe het je brein en lichaam kan ontspannen. Als levenscoach pas ik dit met succes toe in al mijn coachingstrajecten. Het is echt verbazingwekkend hoe meditatie je helpt om stress te verminderen, je focus te verbeteren en je totale welzijn te vergroten. Het is alsof je een resetknop indrukt voor je geest en lichaam. Meditatie is een liefechanger die je niet wilt missen!

Lees verder»
Acceptatie

Acceptatie

Acceptatie, het klinkt zo simpel, maar het is een ware kunst. Het is de sleutel tot innerlijke rust en een gelukkiger leven. Maar hoe doe je dat, accepteren? Hier gaat levenscoaching je helpen. Met de juiste begeleiding leer je loslaten wat je niet kunt veranderen, en focus je op wat je wél kunt beïnvloeden. Levenscoaching helpt je de regie te nemen, zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

Lees verder»
Depressie

Depressief zijn

Depressie is als een donkere zwarte wolk die alles overschaduwt, waardoor vreugde en ontspanning onbereikbaar lijken. Depressief zijn is een gevoel dat je hebt dat alles donker is en dat licht een vreemd woord is. Levenscoaching kan hierbij helpen! Deze krachtige tool zal je helpen deze duisternis te begrijpen, je perspectief te veranderen en stap voor stap weer naar een blij en ontspannen leven te navigeren.

Lees verder»
Jongeren en de tijd van nu

Jongeren en de tijd van nu

Is het leven voor jou soms een rit in een achtbaan die maar niet stopt? Ik weet precies hoe je je voelt. Deze tijd is niet makkelijk voor jullie jongeren. Maar er zijn wel degelijk manieren om gelukkig te zijn, ook nu. Hoe? We gaan het daar over hebben. Dus, riemen vast, we gaan op een reis naar een happy leven, zelfs in deze roerige tijden.

Lees verder»
Houden van jezelf

Houden van jezelf

Houden van jezelf is niet een luxe, maar een gezonde noodzaak. Zelfliefde is de sleutel tot het helen en groeien van onze wonden in een wereld vol oordelen en verwachtingen. Het is de zachte stem die zegt: “Je bent goed genoeg zoals je bent.” Zelfliefde is geen bestemming, maar een voortdurende reis, een dagelijkse keuze om jezelf met vriendelijkheid en compassie te behandelen.

Lees verder»
Slaap de eerste levensbehoefte

Slapen is dé levensbehoefte

Slaap is net zo belangrijk als ademhalen en eten. Goede slaap houdt ons lichaam en geest gezond, vooral in deze prikkelvolle tijd. Vaak lukt het niet om een gezond slaapritme te vinden. Maar weet je, met behulp van levenscoaching kan je wél leren hoe je goed kan slapen. Want ja, slaap is een eerste levensbehoefte, toch? Laten we samen voor betere nachtrust zorgen.

Lees verder»
Online coachen

Online coachen

Stel je voor: je coach, rechtstreeks in je huiskamer, zonder gedoe of reistijd. Beeldbellen maakt online coaching net zo persoonlijk als een face-to-face gesprek, maar dan comfortabeler. Het is niet nodig om te reizen en je eigen tempo. Het is jouw moment met alle aandacht voor je persoonlijke groei waar je ook bent. Online coaching maakt het persoonlijk, gemakkelijk en past perfect in jouw leven!

Lees verder»
Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.