Online formulieren
levenscoach freek

Coach Freek

35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Levenscoach Freek

Gefeliciteerd, je hebt me gevonden! Als ervaren levenscoach en psycholoog, gevestigd in het hart van Drachten, ben ik er speciaal voor jou. Zit je met prangende levensvragen? Je bent niet alleen. Het hedendaagse leven kan overweldigend zijn en het vinden van een evenwicht voelt vaak als lopen op een slappe koord. Of je nu te maken hebt met persoonlijke dilemma’s, twijfelt over carrièrebeslissingen of emotionele hobbels ervaart – de juiste begeleiding kan als een baken van licht fungeren.

Het mooie is: je hoeft niet langer te wachten. Bij mij kun je al binnen een week terecht voor een eerste, vrijblijvende afspraak, helemaal kosteloos. Laat mij je helpen de balans terug te vinden en samen te werken aan een leven vol zin en vervulling.

Na onze eerste kennismaking zul je snel merken: met meer dan vijfendertig jaar ervaring ben ik niet zomaar een levenscoach of psycholoog. Hoewel gevestigd in Drachten, ben ik nog steeds springlevend, actief en bovenal up-to-date met de laatste kennis in ons vakgebied. Mijn aanpak is fris en anders. Waarom? Omdat ik geloof dat jij uniek bent. Daarom gebruik ik geen vastomlijnde methodes. Nee, jouw persoonlijke levensvraag bepaalt de richting en stijl van onze coaching.

Wanneer je bij mij binnenstapt, word je overspoeld door een golf van positiviteit. Verwacht een coach die bruist van energie, die humor gebruikt als verbindende factor, en die het belang van ontspanning en geluk centraal stelt. Mijn doel? Jou begeleiden in je persoonlijke groei en je helpen je eigen pad te ontdekken.

Wie wil je zijn

Wie ben jij écht? En nog belangrijker: wie wil je worden? Zit het verleden je nog dwars, vastgeklonken aan oude pijn en herinneringen? Worstel je met oude angsten of trauma’s van pestkoppen uit je schooltijd of professionele leven? Of navigeer je door een relatie die meer als een zware storm aanvoelt dan als een zachte bries? Het is een feit, het leven heeft zijn uitdagingen. Maar in Drachten ben ik er om je te helpen je ware zelf te vinden te midden van al die turbulentie.

De echte vraag is: wat wil je écht in het leven? Wil je elke dag ontwaken met een gevoel van geluk, vrede en doelgerichtheid? Of blijf je stilstaan, verankerd in je huidige situatie, hoe moeilijk die ook mag zijn?

Laat me je helpen je comfortzone te verlaten en je potentieel te ontdekken. Er ligt zoveel meer voor je in het verschiet dan je je kunt voorstellen. Durf die stap te zetten. Samen maken we van jouw levensvragen een pad naar een nieuw begin. Ik ben hier in Drachten, klaar om je bij te staan.

Klik hier en stap over de drempel naar mijn gezellige coaching ruimte.

Ik-Freek

Een diepe, persoonlijke verbinding tussen jou en je coach – dat is de sleutel tot succes in elk coachingstraject. Misschien voelt het alsof je tot nu toe alles alleen hebt gedaan, maar met mij, Freek, aan je zijde hoef je dat pad niet meer alleen te bewandelen. Durf die investering in jezelf te maken en duik vol overgave in dit prachtige avontuur dat we leven noemen.

Samen openen we nieuwe deuren naar een leven met meer geluk en ontspanning. Ik blijf bij je, stap voor stap, totdat je het vertrouwen hebt om zelf verder te gaan. Zie jezelf zoals ik je zie: een uniek en waardevol persoon met zoveel potentieel. Laat mij je spiegel zijn, die reflectie die je helpt je ware zelf te zien, vol liefde en zelfacceptatie. Zet die eerste stap in Drachten en ontdek samen met mij hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Mijn mikken en makken

Wat ik je net vertelde, klinkt misschien mooi en warm, maar ook ik heb m’n portie wel gehad. Net als iedereen heb ik mijn eigen mikken en makken. Maar de vraag is hoe je ermee omgaat, hoe je problemen oplost of dingen accepteert. Dat is de kunst van het leven! Ik heb elke dag te maken met de gevolgen van een ongeluk. En ik heb ook m’n mentale uitdagingen gehad. Net als veel anderen heb ik te maken gehad met een burn-out, depressie, paniekaanvallen en meer. Dat is al een tijdje geleden en doet er nu niet meer toe. Het leven heeft me niet gespaard, maar dat geldt voor ons allemaal. Ik heb geleerd om ermee om te gaan of het op te lossen. Ik ben tevreden met wie ik ben en ondanks dat ik de 66 al heb aangetikt, sta ik nog volop in het leven, vol positiviteit en activiteit.

 

Kunstenaar van het leven

Als levenskunstenaar geniet ik volop van het leven, in al zijn kleuren. Ik volg niet gewoon het pad, maar kies mijn eigen weg, één die past bij mijn waarden. Ik zie het leven niet als een takenlijst, maar als een avontuur vol ontdekking, groei en plezier. Risico’s durf ik zeker te nemen. Ik ben niet roekeloos, maar ik spring graag in het diepe, probeer nieuwe dingen en daag de norm uit. Ik stap moedig uit mijn comfortzone, omdat ik weet dat daar de echte groei zit.

Ik voel echt een diepe waardering voor het leven, met al zijn schoonheid en mysterie. Ik sta open voor alles om me heen en haal inspiratie uit alledaagse momenten – of het nou een mooie zonsondergang is, een speciaal gesprek of een prachtig nummer. Ik ben ook veerkrachtig en pas me makkelijk aan. Het leven heeft z’n ups en downs, maar ik laat me niet kisten door tegenslagen. In plaats daarvan zie ik ze als kansen om te groeien. Verandering en onzekerheid? Die accepteer ik, en ik pas me aan zodat ik in elke situatie kan bloeien.

Natuurlijk ben ik niet altijd gelukkig, en is mijn leven verre van perfect. Maar ik sta wel altijd vol in het leven, haal voldoening en plezier uit alles wat ik doe, en zie de schoonheid en mogelijkheden in zelfs de kleinste momenten. Ik omarm ik het leven in al zijn schoonheid en soms ook in zijn rauwheid, als een kunstwerk op zich.

 

Verkennend gesprek

Laten we eerst kennismaken voordat we beginnen met de coachingsgesprekken. Dit doe ik door een kosteloos en vrijblijvend verkennend gesprek. Op die manier kan ik inspelen op jouw levensvragen en kijken wat ik voor je kan betekenen.  Als je het prettig vindt om samen met mij aan de slag te gaan, dan is dit de start van je coachtraject. Plus de oplossing van je levensvragen. Hoera! 

Voel je vrij om binnen te stappen in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten, er is geen ‘drempel’. Neem dus gerust die stap. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online. Zie ik je snel?!

Klik hier voor de routekaart van welke coachingsmethodieken ik gebruik voor je innerlijke kompas.

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.