Online formulieren
Levenscoach Freek Offeringa

Levenscoaching

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Levenscoaching voor jou

Levenscoaching is het leven samen delen. Soms is het leven lastig, verwarrend en onbegrijpelijk. Wie kent dit gevoel niet? Je voelt je opgejaagd, gestrest of onrustig. Of je voelt je futloos en hebt depressieve gedachtes. Je bent jezelf niet. Mogelijk zelfs overspannen of burn-out. Er kunnen problemen zijn in je relaties, thuis of op je werk. Het leven is nu even geen vriend van je. Ik maak het niet ingewikkelder dan het is. We komen samen snel bij de kern van de levensvraag.

 

Levenscoaching hoe ik dat doe

Aan de gangbare coaching regels houd ik mij niet. Mij interesseert het wat cliënten echt nodig hebben. Net als een sportcoach help ik mijn cliënten om het beste uit zichzelf te halen. Ik ga je levensvraag niet oplossen met tijdelijke oplossingen. Wel kijk ik naar je leven en naar wat je écht nodig hebt. Wie ben je en wie ben je niet. Op deze manier kun je echt blijvende resultaten boeken en je beter voelen. Zodat je weer met plezier en ontspanning kunt genieten van het leven.

 

Levenscoaching in de praktijk

Het is fijn als je iemand hebt om mee te praten als je levensvragen hebt. Iemand die echt naar je luistert, die je begrijpt en die kennis en ervaring heeft. Op een manier die gelijkwaardig is aan hoe jij bent. Die je helpt om jezelf beter te begrijpen. Als levenscoach help ik je jouw leven weer in eigen handen te nemen. Je krijgt van mij de middelen om je doel te bereiken. Ik luister naar jou en naar wat je écht nodig hebt.

 

Levenscoaching in uitvoering

In mijn gesprekken help ik je zelfstandig en zelfredzaam te worden. Dit doen we door samen de kern van je problemen aan te pakken. Tijdens het coachingsproces maak ik gebruik van online formulieren en diverse praktijkopdrachten. Dit vraagt tijd en inspanning van je. Je moet bereid zijn om te willen veranderen wat nodig is om je doelen te bereiken. Hoe jij jouw levensvraag aanpakt, is allesbepalend. Als jij je beste best geeft, zul je ook het beste resultaat bereiken. Het aantal coachingsessies hangt af van de vraag. Mijn doel is de coaching zo kort mogelijk te houden. Zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Einde traject levenscoaching

Zodra we het gewenste doel hebben bereikt kunnen we het traject beëindigen of je kiest voor periodiek coachen. Op deze wijze hou je de zaag scherp van je bereikte resultaat en blijf je in de stroom van persoonlijke groei. Kiezen voor vervolggesprekken is een gezonde manier van preventief onderhoud van je nieuwe manier van leven.

 

Verkennend gesprek

Laten we eerst kennismaken voordat we beginnen met de coachingsgesprekken. Dit doe ik door een kosteloos en vrijblijvend verkennend gesprek. Op die manier kan ik inspelen op jouw levensvragen en kijken wat ik voor je kan betekenen. Als je het prettig vindt om samen met mij aan de slag te gaan, dan is dit de start van je coachtraject. Plus de oplossing van je levensvragen. Hoera!

Voel je vrij om binnen te stappen in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten, er is geen ‘drempel’. Neem dus gerust die stap. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online. Zie ik je snel?!

Burn-out

Zit je vast in een burn-out of voel je je overspannen? Klik hier en ontdek jouw pad terug naar een leven vol rust en geluk. Met mijn eigen ervaring en kennis, sta ik klaar om jou persoonlijk te begeleiden naar een vrij en vreugdevol leven

Depressie

Is alles zwaar en lijkt het alsof je vastzit in een tunnel van somberheid? Levenscoaching geeft licht hoop hierin. Klik hier en je zult zien dat je weer kunt stralen van vreugde. Maak vandaag een begin met je nieuwe morgen!

Jongerencoaching

Voel je je soms eenzaam en onbegrepen in de vaak gekke wereld? Wil je praten met iemand die je begrijpt, zonder dat hij je oordeelt? Klik hier en vind iemand die je wereld kent en begrijpt. Begin vandaag met je verandering

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Relatiecoaching

Relatiecoaching

Is jullie liefdevolle relatie veranderd in een sleurpatroon? Praat je tegen elkaar alsof je twee verschillende talen spreekt? Wacht niet tot jullie relatie volledig verdord en uitgebloeid is! Klik hier en laat de relatie weer bloeien. 

 
Seksoaching

Sekscoaching

Zit seksualiteit je dwars, solo of in je relatie? Is ’t een ongemakkelijk taboe? De oplossing: stel jezelf open! Vind iemand zonder oordeel, zonder taboes. Klik hier, geef jezelf de vrijheid van seksualiteit te genieten zonder schaamte.

Verslavingen

Voel je je gevangen door een verslaving? Wil je deze ketenen doorbreken? Klik hier! Je kunt de muren afbreken, ongeacht welke verslaving. Alleen als je het echt wilt, kan het. Je bent niet alleen. Maak nu de stap naar vrijheid!

 
Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.