Online formulieren
Levenskronkels

Levenskronkels

Beste levensreizigers, pak een kop koffie en nestel je comfortabel, want we staan op het punt om een reis te maken. Een reis door de wirwar van het leven, vol obstakels en bochten, maar ook gevuld met verbazingwekkende uitzichten en avonturen. Het leven kan soms net zo verwarrend zijn als het navigeren door een labyrint zonder kaart, terwijl je op een eenwieler zit, met een papegaai op je schouder die non-stop zijn favoriete hit van de Backstreet Boys zingt. 

Je zit midden in een vergadering, voelt je zelfverzekerd, en dan – WHAM! – je realiseert je dat je je shirt binnenstebuiten aanhebt. Of je maakt je klaar voor een welverdiende vakantie, en boem! Daar is een pandemie die zegt: “Ik dacht het niet, vriend!” Echt, soms is het leven net zo makkelijk te begrijpen als het plot van een David Lynch-film.

Levenskronkels

Levenskronkels als augurken

Het leven, vrienden, is soms zo’n verdraaide pot augurken die je gewoon niet open krijgt.Je draait en draait en draait, en net als je op het punt staat het op te geven, hoor je die bevredigende ‘pop’ en je hebt een knoop doorgehakt!! Je hebt toegang tot die knapperige groene lekkernijen. Soms is die ‘pop’ gewoon te ver weg. Het leven lijkt een constant spel van Twister, waarbij je met je linkerhand op rood, je rechtervoet op groen en je kont in de lucht balanceert, je afvragend hoe je in vredesnaam in deze positie terecht bent gekomen.

Je voelt je als een sok in een oneindige wasmachine-cyclus, rond en rond geslingerd, steeds opnieuw doorweekt en uitgewrongen. Misschien ben je die sok kwijtgeraakt in de wasmachine, achtergelaten, alleen, en totaal verward over hoe je daar terecht bent gekomen.

Levenskronkels zeikerig en dwars

Sommige dagen zijn zo donker en mistroostig dat zelfs de gootsteen lijkt te huilen wanneer je je tanden poetst. Het lijkt erop dat alles somber is, en het lijkt alsof je een constant spel speelt van ‘zoek de zilveren voering’, maar alles wat je kunt vinden, zijn wolken, plensbuien en een harde wind op je bakkes!

Er zijn er ook die momenten waarop alles gewoon zeikerig aanvoelt. Het is net zoals die keer dat je je schoenveters probeerde te strikken, en ze bleven, maar in de knoop gaan. Of die ene keer dat je probeert een kop koffie te drinken, maar je blijft jezelf branden. Dat het water op is en de bonen rondvliegen.

Zelfs de meest simpele taken zijn een uitdaging. Het lijkt erop dat zelfs de meest basale taken een uitdaging worden.” Maar wacht even, houd vol! Kijk omhoog. Zie je die? Dat kleine licht aan het einde van de tunnel? Die glimp van hoop in de duisternis? Dat, mijn vrienden, is de ware schoonheid van het leven.

Levenskronkels en uitdagingen

Het leven, ongeacht hoe uitdagend, verwarrend of overweldigend het ook mag zijn, is een fantastisch avontuur. Het is een roadtrip door bergen en valleien, langs kronkelende wegen en over soms enorme smalle bruggen.

Ja, er zullen obstakels zijn. Maar die obstakels zijn gewoon uitdagingen vermomd als kansen. Ze zijn de afslagen op de weg die leiden naar mooie uitzichten en onontdekte avonturen. Die bocht in de weg kan misschien eng zijn, maar weet je wat er na een bocht komt? Een uitkijkpunt. Een kans om te stoppen, om te ademen, om het uitzicht te bewonderen. Een kans om te zien hoe ver je bent gekomen en om je te realiseren dat de reis de moeite waard is.

Dus wanneer je je vast voelt zitten, wanneer je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent, onthoud dan dit: Je bent niet alleen. Ik ben hier, als je levenscoach, klaar om je te helpen navigeren door de bochten en hobbels van het leven.

Samen zullen we die obstakels aanpakken, die bochten nemen en ons een weg banen naar geluk. Want aan het einde van de dag, hoe donker of uitdagend het leven ook mag lijken, er is altijd een weg naar geluk, liefde en vreugde.

Dus laten we deze reis samen beginnen, met open harten en avontuurlijke geesten. Laten we de uitdagingen aangaan, de bochten nemen, en genieten van het prachtige uitzicht. Want het leven is een prachtige, boeiende, ongelooflijke reis, en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Ik ben Freek, je levenscoach, en ik ben hier voor jou. Dus laten we die roadtrip beginnen. Het belooft een spannende rit te worden. Zullen we?

Levenskronkels

Dus, als je ooit in de put zit, je even niet meer weet hoe je verder moet, of simpelweg een duwtje in de rug nodig hebt, bel me dan. Als levenscoach sta ik klaar om je te helpen die kronkelende, vaak verwarrende, maar oh zo prachtige weg van het leven te navigeren. Als je in de file van het leven zit, vastzit in een eindeloze stroom van rood licht, onthoud dan dit: elk rood licht wordt uiteindelijk groen. En als dat gebeurt, zul je weer in beweging komen, verder op die geweldige roadtrip die het leven is.

Dus hou je vast, zet je helm op, en bereid je voor op de rit van je leven. Want aan het einde van de dag, is het leven één groot avontuur, en het is aan ons om het te omarmen.

Levenskronkels samen onderweg

Laten we sameb de obstakels overwinnen, die haakse bochten nemen, kruispunten kiezen en mooie vergezichten ontdekken. Want het leven is een prachtige, chaotische, geweldige roadtrip, en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Ik heb al meer dan 35 jaar ervaring als gids en co-piloot voor mensen die onderweg ergens vastlopen.

Ik ben Freek, je levenscoach, en ik ben hier om je te helpen. Doe de gordel om, start de motor en laten we deze reis beginnen. Want aan het einde van de dag, wat voor shit het leven ook op je weg gooit, onthoud dit: Het leven is een roadtrip, en elke roadtrip is beter met een goede ervaren gids.

Daar gaan we dan. Laten we deze reis beginnen, vol obstakels en bochten, met ups en downs, lachen en tranen. Maar vooral vol vreugde, liefde en geluk. Is dat niet waar het allemaal om gaat? Die momenten van puur geluk, die flitsen van liefde, die sprankjes geluk. Dat is het leven! Een onvergetelijke, schitterende en glorieuze roadtrip. En ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Oké, zet je zonnebril op, draai het volume van de radio omhoog, en laten we gaan. Het leven wacht op ons, en het zal een fantastische rit worden. Ga je mee op reis naar een geweldige levensreis vol met heerlijke kronkels?

Verkennend gesprek

Wanneer je iets leest wat je interessant vindt om over door te praten, maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend verkennend gesprek. Misschien ontdek je een ‘Hoera!’ voor het oplossen van levensvragen en meer persoonlijke groei.

Je bent van harte welkom in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten zonder drempels. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dit kan via een face-to-face gesprek, maar net zo gemakkelijk online. Zie ik je snel?!

Levenskronkels
Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.