Online formulieren
online coaching

Online coaching

Coach Freek
35 jaar passievolle coaching – puur voor jouw levensvragen!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om online coaching te volgen. Dat is natuurlijk geen vreemde ontwikkeling, want veel onderdelen van ons leven spelen zich tegenwoordig online af. We doen steeds meer boodschappen online, houden contact met onze vrienden via social media en chatapps en videobellen is makkelijk en veilig. Online coaching is handig omdat via het internet direct in contact bent met je coach. Je hebt geen reistijd en je kunt van je eigen luie stoel werkten aan je levensvragen en persoonlijke groei. Hoe makkelijk is dat wel niet?.
Online coachen is een prettige en effectieve manier om aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te werken. Je kunt online coachen met een computer, een tablet of een smartphone. Online coaching is makkelijk toepasbaar. Je hoeft geen speciale software of aanpassingen te doen om te kunnen starten met online coaching.

Er zijn verschillende voordelen van online coaching:

  • Flexibiliteit: Online coaching biedt meer flexibiliteit omdat het niet afhankelijk is van de locatie. Dit betekent dat je kunt werken met een coach die niet in jouw buurt woont en je niet hoeft te reizen om sessies bij te wonen. Dit kan handig zijn voor mensen met drukke schema’s, mensen die in afgelegen gebieden wonen of mensen die fysieke beperkingen hebben.
  • Kostenbesparing: Omdat er geen reiskosten zijn verbonden aan online coaching, kan het goedkoper zijn dan traditionele face-to-face coaching. Dit betekent dat het voor meer mensen toegankelijk kan zijn, vooral voor mensen die misschien niet het budget hebben voor persoonlijke coaching.
  • Comfortabeler: Sommige mensen voelen zich meer op hun gemak om over persoonlijke onderwerpen te praten in de privacy van hun eigen huis. Het kan gemakkelijker zijn om jezelf open te stellen voor een coach als je je op je gemak voelt in je eigen omgeving.
  • Toegankelijkheid: Online coaching is overal ter wereld beschikbaar, zolang je een internetverbinding hebt. Dit betekent dat het gemakkelijker is om een coach te vinden die past bij jouw specifieke behoeften, ongeacht waar je je bevindt.

Al deze pluspunten verklaren de groeiende populariteit van online coaching als doeltreffende methode om persoonlijke en professionele doelen te behalen.

Online coachen effectief en persoonlijk

Wanneer je een online coaching sessie volgt in plaats van met een coach persoonlijk te spreken, kan dit in het begin wennen zijn. Je coach zit tegenover je in een online spreekkamer en je krijgt iets te drinken. Je moet wennen aan het idee dat je bij online coaching niet face-to-face-praat. Het is hetzelfde. Het voelt snel net zo gewoon als een persoonlijk gesprek.

Online coaching wordt vaak beschouwd als onpersoonlijk en oppervlakkig. Ik heb al jaren online gecoacht en ik heb gemerkt dat gesprekskwaliteit niet anders is. Het is vaak net andersom. Online coaching is een goede manier van coaching waarbij we afstand en reistijd via digitale middelen overbruggen. Het coachingsgesprek is makkelijk bereikbaar vanuit je eigen omgeving. Zie het als een moment voor jezelf waar je niet gestoord wordt. Je kunt je aandacht richten en alles nauwkeurig overwegen. Het is een kans om ongestoord te zijn en je helemaal te concentreren. Iets wat helaas steeds zeldzamer wordt in deze haastige wereld. Steeds meer mensen vinden dit een goede manier van coachen.

Online coachen veilig met WeSeeDo

WeSeeDo onderscheidt zich in gemak, veiligheid en personalisatie. Door een veilige en betrouwbare beeldbellen-omgeving te maken. WeSeeDo is eenvoudig en kan door iedereen worden gebruikt. Als je een afspraak met me maakt, stuur ik je een uitnodiging via e-mail of sms. Via de uitnodigingsmail van mij neem je plaats in de digitale wachtkamer en zodra het tijd is starten we het WeSeeDo coachingsgesprek. Stel dat iemand de camera vergat aan te zetten? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw naar de juiste instellingen. Zo kunnen we meteen beginnen aan de online coaching.

 

Online coaching grenzeloos

Het is prettig als je een coach kunt vinden die Nederlands spreekt als je in het buitenland woont of werkt, zeker als het gaat om levensvragen. Wanneer je in het buitenland verblijft, zal er meer worden verwacht van je vermogen om je in te leven in andere culturen. Soms is het dan lastig om je aan te passen en ermee om te gaan. Hoe prettig is het dan niet dat je iemand van je Nederlandse komaf kunt spreken over je besognes op die plaats. Vaak zijn er tijdzones, maar die moeten geen belemmering zijn, die stemmen op elkaar af.

 

Kosten online coaching

Het starttarief voor online coaching is €10,00, dit dekt de kosten voor de verbinding en bijbehorende abonnements- en administratiekosten. Vervolgens gelden de gebruikelijke tarieven per minuut. De prijs van online coaching varieert naar gelang je inkomen. Bekijk de tarievenpagina voor meer details. Na het gesprek stuur ik je een factuur per e-mail.

 

Verkennend gesprek

Laten we eerst met elkaar kennismaken voordat we beginnen met de coachingsgesprekken. Dit doe ik door een kosteloos en vrijblijvend verkennend gesprek. Op die manier kan ik inspelen op jouw levensvragen en kijken wat ik voor je kan betekenen. Als je het prettig vindt om samen met mij aan de slag te gaan, dan is dit de start van je coachtraject. Plus de oplossing van je levensvragen. Hoera!

Voel je vrij om online ‘binnen te stappen’ in mijn gezellige praktijkruimte, er is geen ‘drempel’. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Zien we elkaar snel?!

Gun jezelf de mooiste tijd van je leven

Je kunt je passies en interesses ontdekken, nieuwe perspectieven vinden en jezelf uitdagen om te groeien. Als je me als coach inschakelt, kun je het beste uit jezelf halen en een leven leiden dat je gelukkig maakt. Wat houdt je nog tegen? Neem contact met me op als je levenscoach en begin met de mooiste tijd van je leven!

Online coaching bedrijven

Door middel van online coaching kan ik je bedrijf helpen groeien en adviseren, zonder reizen en tijd te verspillen. Online bedrijfscoaching: ideaal voor snelle oplossingen, of je nu hier bent of in ’t buitenland. Klik hier voor meer informatie over de voordelen voor jouw organisatie.

Online coaching consumenten

Online coaching is top! Geen reizen, geen parkeergedoe en flexibel inplannen. Zolang je een rustige plek en internet of telefoon hebt, kun je aan de slag. Online coaching is kwalitatief net zo goed als persoonlijk contact. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

WeSeeDo Online Coaching

WeSeeDo omdat beeld meer zegt dan 1000 woorden! Online voer je veilig en vertrouwd online gesprekken met mij als levenscoach zonder kwaliteitsverlies. Het werkt voor zowel je smartphone of tablet zonder dat iets hoeft te installeren. Klik hier voor meer informatie.

Chat openen
Levenscoach Freek
Levensvraag? Relatie- of werkprobleem? Ik ben Freek, jouw levenscoach met 35 jaar ervaring. Geen hokjes, geen lijntjes, gewoon jij. In Drachten of online, ik help je verder. Vastgelopen? Maak nu een afspraak.